Skip to Content

Rýchly a jednoduchý styling - urýchlite úpravu vlasov

Ste neustále v zhone? Ráno na ceste do práce, v priebehu dňa, či večer na rande? Ale vlasy musia vyzerať stále dokonale! Predstavíme vám našich päť obľúbených styligových trikov bez umývania vlasov, použitia fénu alebo komplikovaného stylingu.

Tip 1: Nové a svieže

Vyzerajú vaše vlasy krásne, ale pri korienkoch ich máte trochu mastné? Nič sa nedeje, umytie nie je jediným riešením. Namiesto toho použite trochu tužidla s obsahom alkoholu, čo najbližšie k pokožke hlavy. Potom si vlasy vyfúkajte a použite kefu. Funguje aj v prípade krátkych vlasoch. Alkohol v tužidle jemne vysuší vlasy a nebudú pri korienkoch mastné. Ďalším riešením je aplikovať trochu detského alebo telového púdru na pokožku pomocou prstov. Potom si ale musíte dobre prečesať vlasy, aby ste odstránili zvyšky púdru z pokožky. Púder vsaje mastnotu a zanechá vlasy akoby boli čerstvo umyté, teda takmer umyté.

Tip 2: Od divokých ku skroteným vlasom

Prvý pohľad ráno do zrkadla a vaše vlasy stoja na všetky strany. Čo s takýmto ranným účesom? Vlasy musíte skrotiť. Do dlhých suchých vlasov nastriekajte trochu stylingového spreju, alebo použite bezoplachovú kúru v spreji. Potom vlasy upravte pomocou veľkej okrúhlej kefy. Namiesto stylingových produktov môžete použiť aj vodu z vodovodu. Funguje to oboma spôsobmi. Aby ste si vlasy príliš nenamočili a nemuseli si ich potom fúkať, je najlepšie ak si vlasy prečešete vlhkou kefou od korienkov až po končeky. Nechajte kefu pod tečúcou vodou a niekoľko krát si vlasy prečešte.

Tip 3: Nahrievané nátačky

Počas noci sa z vlasov vytráca pružnosť. Nahrievané natáčky preberú vlasy späť k životu a dodajú im objem takmer okamžite. Použite predhriate natáčky do vlasov a nechajte si ich na hlave, pokým si nevychutnáte si svoje ranné Espresso. Natáčky môžete vybrať po 10 minútach. Jemne si rozčešte vychladnuté vlasy a zalakujte ich. Hotovo!

Tip 4: Znovuzrodenie

Prebrať krátke vlasy k životu je jednoduché, stačí ak ste na ne použili gél alebo vosk obsahujúci gél. S gélom to však nepreháňajte! Spravilo by to z vašich vlasov ostré ostne. Namiesto gélu použite mokré prsty a upravte si krátke vlasy do požadovaného tvaru.

Tip 5: Váha verzus objem

Ak ste pri stylingu vlasov použili tužidlo alebo lak na vlasy, mali by ste si najskôr dôkladne vlasy vyčesať. Až potom sú vlasy pripravené na použitie ďalšieho stylingového prípravku. Ak necháte vo vlasoch prebytočné množstvo stylingových prípravkov, zaťaží ich to a tiež stratia svoj lesk.

Súvisiace články
  • Kedy používať produkty s obsahom silikónov

    Tipy a triky

    Kedy používať produkty s obsahom silikónov
    ...

    Či sú pre vás produkty s obsahom silikónov to pravé, záleží na type vašich vlasov a na tom, aké by ste ich chceli mať.

    ...
  • Vlasy a šport: Tipy na praktický a štýlový styling

    Tipy a triky

    Vlasy a šport: Tipy na praktický a štýlový styling
    ...

    Tie z vás, ktoré milujú zábavu, štýl a rýchly pohyb, sa určite rady inšpirujú praktickými a trendy účesmi slávnych športovkýň.

    ...
  • Starostlivosť o dlhé vlasy

    Dlhé vlasy

    Starostlivosť o dlhé vlasy
    ...

    Vlasy po ramená rástli aspoň tri roky a prežili minimálne 300 umytí. Správna starostlivosť je preto nutnosťou. Máme deväť skvelých tipov pre vaše dlhé vlasy

    ...
  • Trendy účesy 2014 podľa módnych návrhárov

    Trendy účesy pre ženy

    Trendy účesy 2014 podľa módnych návrhárov
    ...

    Zaujímalo nás, čo bude definovať účesy v roku 2014. Vydajte sa s nami na túru po módnych prehliadkach a objavte najhorúcejšie trendy!

    ...
  • Objavte trendy v účesoch na rok 2016!

    Trendy účesy pre ženy

    Objavte trendy v účesoch na rok 2016!
    ...

    Vzrušujúce, jedinečné, sebavedomé! Rekapitulujeme, čo sa objavilo na módnych mólach a prinášame to najdôležitejšie na sezónu jar/leto 2016.

    ...
  • Účesy hviezd: Karolina Kurková

    Trendy účesy pre ženy

    Účesy hviezd: Karolina Kurková
    ...

    Filmové festivaly v Cannes sú legendárne. Na tohtoročnom festivale oslnila super modelka Karolina Kurková elegantným retro účesom. Karolina Kurková upravila svoje vlasy v štýle Holllywoodskej klasickej éry a jednej hviezdy filmového neba.

    ...
  • Športovci a starostlivosť o vlasy

    Športy

    Športovci a starostlivosť o vlasy
    ...

    Vlasy atlétov sú často vystavované nepriaznivým vplyvom ako chlór, slaná voda či telesný pot. Potrebujú extra starostlivosť a nekomplikovaný styling.

    ...
  • Aktívny styling: Športové účesy plné energie

    Športy

    Aktívny styling: Športové účesy plné energie
    ...

    Prinášame vám stylingové variácie, pri ktorých sa zaručene nespotíte. Účesy, s ktorými sa budete nielen dobre cítiť, ale aj skvele vyzerať.

    ...
  • Športové účesy

    Športy

    Športové účesy
    ...

    Nemusíte súťažiť na Olympijských hrách aby ste podrobili váš účes skúške z námahy. Pozrite si naše video a návrhy na krásne športové účesy.

    ...
  • Boxerské vrkoče: Horúci trend v zapletaných účesoch

    Športy

    Boxerské vrkoče: Horúci trend v zapletaných účesoch
    ...

    Štartujeme ďalšie stylingové kolo pre zapletané účesy: Boxerské vrkoče sa v poslednom čase stali skutočným účesom šampiónov!

    ...
  • Vysokohorský styling: Buďte šik aj na lyžovačke!

    Športy

    Vysokohorský styling: Buďte šik aj na lyžovačke!
    ...

    Užívajte si svieži vzduch a buďte štýlové aj na svahu! Prinášame vám účesy, ktoré zábavu na snehu určite nepokazia.

    ...
  • Účesy pre športovkyne

    Športy

    Účesy pre športovkyne
    ...

    Nikto nepotrebuje vyhrať súťaž o účes roku na ceste do posilňovne. Avšak, ženy sa radi cítia v pohode za všetkých okolností. Ukážeme vám účesy pre športovcov, ktoré vydržia aj náročné aktivity a stále vyzerajú trendy.

    ...