Skip to Content

Vysokohorský styling: Buďte chic aj na lyžovačke!

Snežná krása: Či už si vyrazíte vychutnať koniec zimy na snowboard, lyže alebo korčule, prinášame vám účesy, ktoré zábavu na snehu určite nepokazia. Užívajte si svieži vzduch a buďte štýlové aj na svahu. A čo s vlasmi po návrate zo zjazdovky? Aj na to máme odpoveď. Zimná romantika či párty pri praskajúcom krbe si zaslúžia špeciálny styling.

Skvelé vyhliadky: Zasnežené hory, zimný outfit a zábava na snehu sú za dverami! Čaká vás posledná výzva: styling vlasov. Športové aktivity ako lyžovanie, jazda na snowboarde alebo na korčuliach položia k ľadu väčšinu našich obľúbených účesov. Hoci ležérny drdol či rozkošný cop skvele ladia s vašou kombinézou, pod helmu, čiapku alebo inú pokrývku hlavy sa príliš nehodia. Vytvoria nevzhľadný hrboľ, pod snowboardovou helmou pôsobia nepríjemne a rýchlo strácajú tvar. A nakoniec prichádza večerné sklamanie: Po dni strávenom na zjazdovke je účes bez objemu, a na párty s ním určite parádu neurobíte.  

Máme pre vás riešenie: Obľúbené účesy, ktoré splnia všetky vysokohorské kritériá, ľahko sa upravujú, perfektne držia a to s garanciou dokonalého vzhľadu až do neskorých večerných hodín.

Krátky strih

Účesy na lyžovačku
Štýlová aj na snehu: Blogerka Ella Catliff s krátkym strihom a hrejivou čiapkou

Lyžovanie, zábava pri krbe alebo prechádzka zimnou rozprávkou – krátky strih vyzerá všade výborne. Odporúčame francúzsky bob – účes, ktorý sa dá dobre kombinovať s pokrývkami hlavy. Vlasy si trochu uhlaďte a rozdeľte ich cestičkou na strane. Ofinu prehoďte nabok a upevnite sponou, aby vám vietor nerozfúkal jednotlivé pramienky a konce vlasov mohli voľne vykúkať spod čiapky – váš atraktívny „kraťas“ je hotový!

Tip: Keď si dáte dole čiapku, môžu krátke vlasy vyzerať spľasnuto. Aby ste predišli statickej elektrine, naneste ku korienkom trochu stylingového púdru, ktorý váš účes zároveň osvieži! Najlepšie bude, ak si do batožiny pribalíte váš obľúbený stylingový produkt v praktickom cestovnom balení. 

Rozkošné vrkoče

Účesy na lyžovačku
Obľúbené a zároveň praktické: Vrkoče sú zase v móde a výborne fungujú pod čiapkou, helmou alebo ozdobené zaujímavou čelenkou.

Dlhé vlasy by ste pred športovaním mali spoľahlivo skrotiť. Budú sa vám totiž zaručene pliesť do cesty, blokovať výhľad a nepríjemne sa uzliť. Aké skvelé, že do módy opäť prišli vrkoče! Tento rozkošný účes je trendy a predstavuje skvelú zmenu pokiaľ ide o styling pri lyžovaní, navyše je aj neuveriteľne praktický. Čiapka a helma vám skvele padnú aj bez nátlaku a všetko zostane na svojom mieste. To najlepšie na koniec: Večer si ich jednoducho rozpletiete a odhalíte zvodný, jemne zvlnený look.

Tip: Kučery budú vyzerať ešte neodolateľnejšie, ak si vlasy zapletiete do francúzskeho vrkoča – výsledok bude „très chic“ a stopercentne trendy! 

Nízky cop

Účesy na lyžovačku
Nízko zopnutý cop v nedbalom štýle je najbežnejší spôsob, ako si upraviť vlasy na zimné aktivity.

Maximálne populárny: Či už ste pokročilé, alebo zatiaľ patríte medzi začiatočníčky – nízky cop je obľúbeným účesom trendsetteriek aj milovníčok zimných športov. Základné pravidlo pre trendy styling: Cop musíte stiahnuť naozaj nízko nad krkom a skombinovať ho s cestičkou v strede. Výsledok by mal pôsobiť skutočne ležérne – jednoduché, praktické a príťažlivé riešenie!

Tip: Niekoľko pramienkov nechajte voľne poletovať a lemovať vašu tvár. To je dôležitý detail pre naozaj cool vzhľad! Ak chcete tento štýl transformovať do sveta mimo zjazdoviek, stačí ukryť cop aj s gumičkou pod širší rolák alebo ho zamaskovať šatkou – vytvoríte sofistikovaný účes pripomínajúci falošný bob.

Súvisiace články
  • Kedy používať produkty s obsahom silikónov

    Tipy a triky

    Kedy používať produkty s obsahom silikónov
    ...

    Či sú pre vás produkty s obsahom silikónov to pravé, záleží na type vašich vlasov a na tom, aké by ste ich chceli mať.

    ...
  • Vlasy a šport: Tipy na praktický a štýlový styling

    Tipy a triky

    Vlasy a šport: Tipy na praktický a štýlový styling
    ...

    Tie z vás, ktoré milujú zábavu, štýl a rýchly pohyb, sa určite rady inšpirujú praktickými a trendy účesmi slávnych športovkýň.

    ...
  • Starostlivosť o dlhé vlasy

    Dlhé vlasy

    Starostlivosť o dlhé vlasy
    ...

    Vlasy po ramená rástli aspoň tri roky a prežili minimálne 300 umytí. Správna starostlivosť je preto nutnosťou. Máme deväť skvelých tipov pre vaše dlhé vlasy

    ...
  • Trendy účesy 2014 podľa módnych návrhárov

    Trendy účesy pre ženy

    Trendy účesy 2014 podľa módnych návrhárov
    ...

    Zaujímalo nás, čo bude definovať účesy v roku 2014. Vydajte sa s nami na túru po módnych prehliadkach a objavte najhorúcejšie trendy!

    ...
  • Objavte trendy v účesoch na rok 2016!

    Trendy účesy pre ženy

    Objavte trendy v účesoch na rok 2016!
    ...

    Vzrušujúce, jedinečné, sebavedomé! Rekapitulujeme, čo sa objavilo na módnych mólach a prinášame to najdôležitejšie na sezónu jar/leto 2016.

    ...
  • Účesy hviezd: Karolina Kurková

    Trendy účesy pre ženy

    Účesy hviezd: Karolina Kurková
    ...

    Filmové festivaly v Cannes sú legendárne. Na tohtoročnom festivale oslnila super modelka Karolina Kurková elegantným retro účesom. Karolina Kurková upravila svoje vlasy v štýle Holllywoodskej klasickej éry a jednej hviezdy filmového neba.

    ...
  • Športovci a starostlivosť o vlasy

    Športy

    Športovci a starostlivosť o vlasy
    ...

    Vlasy atlétov sú často vystavované nepriaznivým vplyvom ako chlór, slaná voda či telesný pot. Potrebujú extra starostlivosť a nekomplikovaný styling.

    ...
  • Aktívny styling: Športové účesy plné energie

    Športy

    Aktívny styling: Športové účesy plné energie
    ...

    Prinášame vám stylingové variácie, pri ktorých sa zaručene nespotíte. Účesy, s ktorými sa budete nielen dobre cítiť, ale aj skvele vyzerať.

    ...
  • Športové účesy

    Športy

    Športové účesy
    ...

    Nemusíte súťažiť na Olympijských hrách aby ste podrobili váš účes skúške z námahy. Pozrite si naše video a návrhy na krásne športové účesy.

    ...
  • Boxerské vrkoče: Horúci trend v zapletaných účesoch

    Športy

    Boxerské vrkoče: Horúci trend v zapletaných účesoch
    ...

    Štartujeme ďalšie stylingové kolo pre zapletané účesy: Boxerské vrkoče sa v poslednom čase stali skutočným účesom šampiónov!

    ...
  • Účesy pre športovkyne

    Športy

    Účesy pre športovkyne
    ...

    Nikto nepotrebuje vyhrať súťaž o účes roku na ceste do posilňovne. Avšak, ženy sa radi cítia v pohode za všetkých okolností. Ukážeme vám účesy pre športovcov, ktoré vydržia aj náročné aktivity a stále vyzerajú trendy.

    ...
  • Milovníčkam dobrodružstva: Trendy cop

    Trendy účesy 2019

    Milovníčkam dobrodružstva: Trendy cop
    ...

    Schwarzkopf TrendLooky 2019 boli navrhnuté pre silné, sebaisté ženy. Expert na vlasy, Armin Morbach, vytvoril celkovo päť účesov. Predstavujeme Vám jeden z nich: Trendy cop.

    ...