Skip to Content

Trendy pánske účesy: Skvelý účes pre neho

Getty Images

Ženy si určite všimli, že vlasy mužov obvykle rastú o niečo rýchlejšie a v puberte sú o niečo pevnejšie a hustejšie. Mladí muži preto nikdy nevyjdu z domu bez toho, aby si svoje vlasy upravili do prefektného účesu. Predstavujeme vám naši desať najobľúbenejších strihov a účesov pre mužov.

Páčia sa vám vlasy uhladené gélom ako Guttenberg, dlhé a ležérne ako Johny Depp alebo ostrý strih krátkych vlasov ako má George Clooney? Každý účes je trendy, ak vyzerá dobre a hodí sa človeku, ktorý ho nosí. Váš kaderník vám môže pomôcť pri tvorbe ideálneho účesu, okrem samotného strihania vlasov. V prípade, že si hľadáte svoj vlasový štýl, radi vám poradíme. 

Jednoduchá starostlivosť o mužské vlasy!

Muži sú od prírody praktický. Radi používajú sprchové gély, ktoré voňajú chlapsky nie len na telo, ale i na vlasy. Je to výhodné riešenie, avšak podľa nás to nie je veľmi dobrá idea. Aj mužské vlasy totiž potrebujú starostlivosť, ktorú si ich typ vlasov vyžaduje. Sprchové gély často obsahujú prostriedky, ktoré vysušujú pokožku hlavy i samotné vlasy. Páni by mali preto siahnuť po šampónoch, ktoré zodpovedajú typu ich vlasov. Pre jemné vlasy je to šampón podporujúci objem, zatiaľ čo šampón pre namáhané vlasy je ideálnou voľbou pre vlasy vlnité. Ak si vlasy potrebujete umývať každý deň, siahnite po šampóne na normálne vlasy. Správny šampón zaručí mužským vlasom potrebný lesk, nezaťaží ich a je jemný k pokožke hlavy.

Súvisiace články
  • Kedy používať produkty s obsahom silikónov

    Tipy a triky

    Kedy používať produkty s obsahom silikónov
    ...

    Či sú pre vás produkty s obsahom silikónov to pravé, záleží na type vašich vlasov a na tom, aké by ste ich chceli mať.

    ...
  • Vlasy a šport: Tipy na praktický a štýlový styling

    Tipy a triky

    Vlasy a šport: Tipy na praktický a štýlový styling
    ...

    Tie z vás, ktoré milujú zábavu, štýl a rýchly pohyb, sa určite rady inšpirujú praktickými a trendy účesmi slávnych športovkýň.

    ...
  • Starostlivosť o dlhé vlasy

    Dlhé vlasy

    Starostlivosť o dlhé vlasy
    ...

    Vlasy po ramená rástli aspoň tri roky a prežili minimálne 300 umytí. Správna starostlivosť je preto nutnosťou. Máme deväť skvelých tipov pre vaše dlhé vlasy

    ...
  • Trendy účesy 2014 podľa módnych návrhárov

    Trendy účesy pre ženy

    Trendy účesy 2014 podľa módnych návrhárov
    ...

    Zaujímalo nás, čo bude definovať účesy v roku 2014. Vydajte sa s nami na túru po módnych prehliadkach a objavte najhorúcejšie trendy!

    ...
  • Objavte trendy v účesoch na rok 2016!

    Trendy účesy pre ženy

    Objavte trendy v účesoch na rok 2016!
    ...

    Vzrušujúce, jedinečné, sebavedomé! Rekapitulujeme, čo sa objavilo na módnych mólach a prinášame to najdôležitejšie na sezónu jar/leto 2016.

    ...
  • Účesy hviezd: Karolina Kurková

    Trendy účesy pre ženy

    Účesy hviezd: Karolina Kurková
    ...

    Filmové festivaly v Cannes sú legendárne. Na tohtoročnom festivale oslnila super modelka Karolina Kurková elegantným retro účesom. Karolina Kurková upravila svoje vlasy v štýle Holllywoodskej klasickej éry a jednej hviezdy filmového neba.

    ...
  • Športovci a starostlivosť o vlasy

    Športy

    Športovci a starostlivosť o vlasy
    ...

    Vlasy atlétov sú často vystavované nepriaznivým vplyvom ako chlór, slaná voda či telesný pot. Potrebujú extra starostlivosť a nekomplikovaný styling.

    ...
  • Aktívny styling: Športové účesy plné energie

    Športy

    Aktívny styling: Športové účesy plné energie
    ...

    Prinášame vám stylingové variácie, pri ktorých sa zaručene nespotíte. Účesy, s ktorými sa budete nielen dobre cítiť, ale aj skvele vyzerať.

    ...
  • Športové účesy

    Športy

    Športové účesy
    ...

    Nemusíte súťažiť na Olympijských hrách aby ste podrobili váš účes skúške z námahy. Pozrite si naše video a návrhy na krásne športové účesy.

    ...
  • Boxerské vrkoče: Horúci trend v zapletaných účesoch

    Športy

    Boxerské vrkoče: Horúci trend v zapletaných účesoch
    ...

    Štartujeme ďalšie stylingové kolo pre zapletané účesy: Boxerské vrkoče sa v poslednom čase stali skutočným účesom šampiónov!

    ...
  • Vysokohorský styling: Buďte šik aj na lyžovačke!

    Športy

    Vysokohorský styling: Buďte šik aj na lyžovačke!
    ...

    Užívajte si svieži vzduch a buďte štýlové aj na svahu! Prinášame vám účesy, ktoré zábavu na snehu určite nepokazia.

    ...
  • Účesy pre športovkyne

    Športy

    Účesy pre športovkyne
    ...

    Nikto nepotrebuje vyhrať súťaž o účes roku na ceste do posilňovne. Avšak, ženy sa radi cítia v pohode za všetkých okolností. Ukážeme vám účesy pre športovcov, ktoré vydržia aj náročné aktivity a stále vyzerajú trendy.

    ...