Skip to Content

Úprava dlhých vlasov: Nechajte ich rozpustené!

Drdol alebo cop vytvoria z dlhých vlasov organizovaný účes a sú praktické. Avšak je úžasné ukazovať krásu dlhých vlasov aspoň z času na čas. Okrem toho môžete vyzerať veľmi očarujúco so žiarivými, voľne padajúcimi vlasmi ponad vaše ramená. Dlhé vlasy môžete upravovať na nespočetne mnoho jednoduchých spôsobov. Necháme na hviezdy, aby vám predstavili krásne účesy z dlhých vlasov.  V našom videu vám ukážeme, ako upraviť dlhé vlasy bez väčšej námahy.

Dlhé hodvábne vlasy vyzerajú krásne a sú príjemné na dotyk. Už od pradávna boli dlhé rozpustené vlasy znakom ženskosti a zmyselného zážitku pre mužov, ktorí vlasy radi hladia. Na druhej strane, ženy veci rady komplikujú a zopínajú si vlasy do copov, drdolov a zapletajú si ich do vrkočov kvôli svojmu pohodliu (aspoň to tvrdia). Možno aj vy zvažujete jeden z týchto očarujúcich účesov z dlhých voľne rozpustených vlasov. Tento veľmi populárny účes zjemňuje črty tváre a dodáva ženský vzhľad.

Nezabudnite nechať dlhé vlasy voľne splývať okolo vašej tváre a cez ramená. Pozrite sa na naše stylingové tipy a triky. Potom je čas vyjsť do ulíc a nechať obdivovať váš nový účes.

Stylingové tipy pre dlhé vlasy

Dlhé vlasy si vyžadujú veľa starostlivosti k tomu, aby vyzerali dobre. Je dôležité používať správny šampón a ďalšie produkty pre starostlivosť o vlasy predtým, než si začnete vlasy upravovať. Sady prípravkov na vlasy sú navrhované tak, aby zodpovedali všetkých požiadavkám. Nezabudnite použiť kondicionér po každom umytí vlasov.

Ak túžite po dlhých vlasoch nemali by ste zabúdať pravidelne strihať končeky vlasov. Môže to znieť trochu paradoxne, ale aj vďaka tomu udržíte svoje vlasy zdravé. Pravidelným strihaním vlasov budete mať rozštiepené končeky pod kontrolou.

Končeky dlhých vlasov majú tendenciu sa rýchlo vysušovať, a preto potrebujú intenzívne regeneračné vlasové prípravky aspoň raz do týždňa. Vyživujúce prípravky na končeky vlasov obalia citlivé končeky ochrannou vrstvou a dodajú im pružnosť.

Pramene dlhých vlasov majú tendenciu padať do tváre. To môže niekedy skomplikovať styling, najmä v prípade, že sa snažíte o dokonalý účes. Jednoduché riešenie je vypnúť si vlasy pomocou sponiek, či vláseniek.

Lak na vlasy vždy nanášajte minimálne zo vzdialenosti približne
20 cm, aby vaše vlasy pôsobili nadýchane a mohli sa voľne pohybovať.

Nezabudnite na lak na vlasy pre extra lesk ako čerešničku na torte. Lesk je tá najatraktívnejšia črta  vlasov.

Kaderník hviezd Armin Morbach ukazuje krok po kroku, ako si upraviť vaše dlhé vlasy. Na jeho účesoch na každý deň nie je nič komplikované.

Vítajte v našej galérii! Naša prehliadka hviezd vám ponúka účesy hviezd ako uhladené dlhé vlasy, vlnité vlasy alebo podmanivé kučery. Variácie účesov pre dlhé vlasy sú nevyčerpateľné.

Súvisiace články
  • Kedy používať produkty s obsahom silikónov

    Tipy a triky

    Kedy používať produkty s obsahom silikónov
    ...

    Či sú pre vás produkty s obsahom silikónov to pravé, záleží na type vašich vlasov a na tom, aké by ste ich chceli mať.

    ...
  • Vlasy a šport: Tipy na praktický a štýlový styling

    Tipy a triky

    Vlasy a šport: Tipy na praktický a štýlový styling
    ...

    Tie z vás, ktoré milujú zábavu, štýl a rýchly pohyb, sa určite rady inšpirujú praktickými a trendy účesmi slávnych športovkýň.

    ...
  • Starostlivosť o dlhé vlasy

    Dlhé vlasy

    Starostlivosť o dlhé vlasy
    ...

    Vlasy po ramená rástli aspoň tri roky a prežili minimálne 300 umytí. Správna starostlivosť je preto nutnosťou. Máme deväť skvelých tipov pre vaše dlhé vlasy

    ...
  • Trendy účesy 2014 podľa módnych návrhárov

    Trendy účesy pre ženy

    Trendy účesy 2014 podľa módnych návrhárov
    ...

    Zaujímalo nás, čo bude definovať účesy v roku 2014. Vydajte sa s nami na túru po módnych prehliadkach a objavte najhorúcejšie trendy!

    ...
  • Objavte trendy v účesoch na rok 2016!

    Trendy účesy pre ženy

    Objavte trendy v účesoch na rok 2016!
    ...

    Vzrušujúce, jedinečné, sebavedomé! Rekapitulujeme, čo sa objavilo na módnych mólach a prinášame to najdôležitejšie na sezónu jar/leto 2016.

    ...
  • Účesy hviezd: Karolina Kurková

    Trendy účesy pre ženy

    Účesy hviezd: Karolina Kurková
    ...

    Filmové festivaly v Cannes sú legendárne. Na tohtoročnom festivale oslnila super modelka Karolina Kurková elegantným retro účesom. Karolina Kurková upravila svoje vlasy v štýle Holllywoodskej klasickej éry a jednej hviezdy filmového neba.

    ...
  • Športovci a starostlivosť o vlasy

    Športy

    Športovci a starostlivosť o vlasy
    ...

    Vlasy atlétov sú často vystavované nepriaznivým vplyvom ako chlór, slaná voda či telesný pot. Potrebujú extra starostlivosť a nekomplikovaný styling.

    ...
  • Aktívny styling: Športové účesy plné energie

    Športy

    Aktívny styling: Športové účesy plné energie
    ...

    Prinášame vám stylingové variácie, pri ktorých sa zaručene nespotíte. Účesy, s ktorými sa budete nielen dobre cítiť, ale aj skvele vyzerať.

    ...
  • Športové účesy

    Športy

    Športové účesy
    ...

    Nemusíte súťažiť na Olympijských hrách aby ste podrobili váš účes skúške z námahy. Pozrite si naše video a návrhy na krásne športové účesy.

    ...
  • Boxerské vrkoče: Horúci trend v zapletaných účesoch

    Športy

    Boxerské vrkoče: Horúci trend v zapletaných účesoch
    ...

    Štartujeme ďalšie stylingové kolo pre zapletané účesy: Boxerské vrkoče sa v poslednom čase stali skutočným účesom šampiónov!

    ...
  • Vysokohorský styling: Buďte šik aj na lyžovačke!

    Športy

    Vysokohorský styling: Buďte šik aj na lyžovačke!
    ...

    Užívajte si svieži vzduch a buďte štýlové aj na svahu! Prinášame vám účesy, ktoré zábavu na snehu určite nepokazia.

    ...
  • Účesy pre športovkyne

    Športy

    Účesy pre športovkyne
    ...

    Nikto nepotrebuje vyhrať súťaž o účes roku na ceste do posilňovne. Avšak, ženy sa radi cítia v pohode za všetkých okolností. Ukážeme vám účesy pre športovcov, ktoré vydržia aj náročné aktivity a stále vyzerajú trendy.

    ...